22.11.2006

Ydin raportoi: Noppa Deco

Sukeltava toimittajamme, Syvä Pimeä Ydin, on toimittanut seuraavan
raportin:
------------------------------------------


Top Secret


Ydin onnistui näkemään Techü Labsin teoreettistilastollisen decompressio
osaston supersalaisen Noppa Deco (No-Deco) taulukot. Raporttia ei julkaista ennen käytännön kokeita, mutta Ydin on sitä mieltä, että No-Deco on merkittävä harppaus decompression alalla. Se on tuotava kaikkien UDG:llä sukeltavien uhkapelureiden tietoisuuteen.

Valitettavasti Ydin ei saanut kopiota Noppa Decon tutkimusaineistosta. Ydin onnistui lukemaan Noppa Deco taulukot, löytäessään mystiset vaaleanpunaiset wetnotesit 88-tason palautelaatikosta. Valitettavasti joku lihaksikas sukeltava homo speedoissa, onnistui takavarikoimaan muistiinpanot ennen pintaan pääsyä. Ydin kirjoitaa tämän raportin ulkomuistista. Ydin pyytää speedo homoa ottamaan häneenyhteyttä. Tietääkö kukaan kuka tämä speedo homo voisi olla?

No-Deco vaatii yhden kuusisivuisen uppoavan nopan. No-Deco profiili jakautuu kolmeen osaan.

Osa 1: Deep fast ascent


Kun saavutetaan syvyys, joka on 80% sukelluksen maksimipaineesta
heitetään noppaa ja noustaan noppaluvun osoittamassa ajassa (sekuntteja)
21m syvyyteen, jossa otetaan käyttöön ensimmäinen decompressiokaasu, MethanOx 50%. Tämän nopean nousun tarkoituksen on nopeuttaa decompressiota, muuttamalla kaasuja kuplamuotoon. Jos kuplamuodossa oleva kaasut aiheuttavat kudosvaurioita on sukeltajlla PFO ja hänen ei pidä sukeltaa.

Osa 2: 21m, MethanOx 50%


Alkaen 21m:stä, 3m välein heitetään noppaa ja suoritetaan decompressio,
jonka pituus on nopan silmäluku minuuteissa.

Osa 3: 6m, O2


Alkaen 6m:stä, 1m välein heitetään noppaa ja suoritetaan decompressio,
jonka pituus on nopan silmäluku x 2. Kaasuna O2.

No-Deco toimii kaikilla sukelluksilla, joissa pohjakaasuna on UDG ja
pohja-aika+syvyys ei ylitä raja-arvoa 99,5. MethanOx ja O2 kaasuja tarvitaan 7l@200bar. Esimerkiksi 58m syvyydessä max pohja-aika on 99,5-58=41,5min.

Ohessa esimerkki oikeasta testisukelluksesta.



Toisin kuin skeptikot väittävät, No-Decon satunnaisuus lisää decompression tehokkuutta. Tehokkuuden lisäys perustuu jännityksen aiheuttamaan verenkierron tehostumiseen.

Decompressiota voidaan tehostaan entisestään päästämällä peräsuolesta
inerttejä kaasuja vapaaksi. Kaasunvapautus aiheuttaa inerttien kaasujen osalta alipaineen suolistoon (suhteessa kudoksiin), joka tehostaa decompressiota. Decompression aikaisella ejakulaatiolla on havaittu samanlainen vaikutus. Rasvaiseen siemennesteeseen on sitoutunut suuri määrä inerttejä kaasuja, jotka kannattaa vapauttaa decompression aikana. Ydin suosittelee väkevästi dekompression aikaista ejakulaatiota. Jos tätä ei tehdä, on vaarana siemennesteen kupliminen, inerttien kaasujen takia. Tämä voi aiheuttaa
kivesten paisumista
ja impotenssia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa.. tämä selittää miksi joidenkin techü sukeltajien reeleissä on näkynyt noppa narun päässä. Kyseessä on selvästi salainen testisukellusthl

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos raportista Ydin. Et tiedäkkään kuinka helpottunut olen. Olen huomannut sukelluksen jälkeistä turvotusta paisuvaiskudoksessani ja luulin, että kyse on orastavasta homoseksuaalisuudesta. Rannalla näkee vain miehiä. Kyse onkin vain siemennesteen kuplimisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Proteiinipirtelön kuohuminen ei oo mulla ongelmia aiheuttanut. Käyn aina tumputtamassa veitikkaa ennen kusikortsun päälle vetämistä. Helpompi laittaa skordari puolijäykkään eikä kuohu decoissa.

techü forever kirjoitti...

parahin anynyymi no. 2: sukelluksen jälkeinen turvotus paisuvaiskudoksissa on selvä merkki ei orastavasta, vaan pitkälle kehittyneestä homoseksuaalisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuostahan oli unohdettu yksi metodi typen poistamiseen.
Kyseessähän on tee decot röyhtäisemällä!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä anon. nro 2.

Suosittelen lähempää itsetutkiskelua. ranneliike.net sivustolta löydän apua itsellesi.