7.11.2006

Techüsarjakuva 3

Techü ja Reccü seikkailee jälleen. Tällä kertaa tehdään habitat dekoihin!

Strippi täysimittaisena: http://www.sukellus.info/techusarjakuva_3.jpg
.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää on niin helmee! nää sarjikset on ihan kulttikamaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen yksi Kiasman Amanuensseista. Techün ja Reccün mainiot seikkailut ovat herättäneet kiinnostusta tutkijoidemme parissa. Haluaisimme ottaa nämä värimaailmaltaan absurdit helmet Kiasman 2007 kevään näytteen "Kuvaako taide todellisuutta - arjen esimerkit".

Taide voi kuvata todellisuutta, ilman että se kuvaa mitään. Se voi samalla viitata myös muihin asioihin, kuten väriin, ääneen tai väkevään seksuaalisuuteen. Nopealla vilkaisulla techüsarjakuvat kuvaavat todellisuutta sukeltajan näkökulmasta, mutta nykytaiteen ammattilainen huomaa myös tekijän taiteelliset lahjat ja värityksellä esitetyt transseksuaaliset viitteet.

Techüsarjakuvat esittävät kysymyksenä vastauksen kysymykseen, kuvaako taide todellisuutta?

Anonyymi kirjoitti...

Tulee näiden sarjisten lukeminen työaikana aika kalliiks: taas lensi Jamaica Blue Mountain-coffeet hienona suihkuna näytölle ja näppikselle. Alkaa pomo ihmetellä ku rauta vaihtuu kk välein...

Toivomus: voisiko GI3 featata T&R -sarjiksessa?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

nyt on ilmeisesti saavutettu joku merkittävä rajapyykki techü-totuuden mutkaisella tiellä kohti valoa kun blogin kommentteihinkin iskee sensuurin karvainen koura...

Anonyymi kirjoitti...

Taisi olla vain itsesensuuria liittyen tuohon Kiasma-pilaan. Ei täällä muiden (epä)asiallisia löpinöitä olla sensuroimassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Koskas tulee lisää sarjiksia? kolme ekaa on puhkiluettu.