4.6.2006

Tëchü Foreverin toimitus vieraili Tëchü Labs:n salaisessa kaasubunkkerissa.





















Paljon kohua herättänyt Tëchü Labs:n kaasubunkkeri avasi ovensa Tëchü Foreverin toimittajalle.

Salaisessa paikassa erään kuopan liepeillä, tai paremminkin sen alla oleva kaasubunkkeri on kovasti kiinnostanut suurta yleisöä. Toimitukselle on sadellut tuhansia yhteydenottoja mahdollisista tiedoista ko. paikan sijainnista.

Toimittaja vietiin sukellusvarusteissa ja pimennetyllä maskilla jonnekkin päin Etelä Suomea. Suuhun lyötiin Tëchü Labs:n suljetunkierron nahkasnorkkeli ja veteen. Loputtomalta tuntuneen, ilmeisemmin luolasukelluksen jälkeen saavuimme johonkin kuiluun josta lähti vaatimattoman näköiset portaat jyrkästi alaspäin viettäen (nämä muistutti kovasti BDSM-portaita).
Valtavan kokoisen hallin perällä oli suunnaton teräs ovi.
Olimme saapuneet suuren salaisuuden ääreen.
Oven takaa aukeni valtaisa Tëchü Labs:n laboratorio. Kaukana sivu seinän läheisyydessä erotin Syvyyden Timon jonkinlaisen valvontataulun ääreltä. Tämä oli siis se paljon kohuttu protonivirtaionimolekyyliistutinkaasuionisaattori. Laitteen ympärillä hääräsi myös HCB ja Woikoski Brothers:n jäsen. Oli vaikuttavaa nähdä nämä nerot työssään, suodattamassa kaasua vedestä. Laitteisto oli pääideassaan Syvyyden Timon käsialaa kuten ah, niin monet muut Tëchü Labs:n salaiset projektit. Oheessa vielä muutama kuva laitteistossa käytössä. Tëchü Foreverin toimitus kiittää mahdollisuudesta vierilla salaisuuden kammiossa.

Ei kommentteja: