22.1.2007

Uusi hauska ajanvietepeli dekoihin


Unelmoitko huolettomammasta tavasta sukeltaa? Onko pläänien tekeminen tylsempää kuin juurihoito ja rektaalitähystys yhteensä? Hip hei ja hurraa päälle, tämä tuote tehty on JUURI SINULLE!

"DOIN' THE POT with George Irvine" on techüsukelluksen gurujen gurun kanssa yhteistyössä kehitetty hauska ja hyödyllinen peli. Se vapauttaa sinut täysin turhauttavien sukellussuunnitelmien tekemisestä. Sukella miten haluat! Oikeat dekot löytyvät kyllä pelaamalla.

Pakettiin kuuluu 37 Ison Ykän plääniä WKPP-ajoilta. Pelaaja kaivaa niistä neljä ja yrittää löytää niistä itselleen sopivimman. Jotta pelaaminen olisi jännittävämpää, suunnitelmien maks syvyys-aika on sutattu yli sinisellä tussilla! Homman helpottamiseksi pelaaja saa käyttää kolme oljenkortta: KILAUTA KAVERILLE, 50/60 sekä KYSY YLEISÖLTÄ. Jos näilläkään ei apua löydy, tehdään ne dekot jotka käteen jäävät - ja toivotaan päävoittoa - yhden hengen luxuslomaa peltipöntössä! Kakkoseksi ja kolmoseksi jäävät ilahtuvat varmasti lämmittämättömästä lautayksiöstä rauhallisessa ympäristössä!

PAKETTI SISÄLTÄÄ:
- delrinille laminoidut autenttiset WKPP-sukellussuunnitelmat
- state-of-the-art VA-puhelimen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muutenhan tuo on kiva mutta tarpeeton kun dekot voi hoitaa koneellisestikin

http://www.franke.fi/?path=huuhtelukonedeko190

T: Solisti

Anonyymi kirjoitti...

Ja voihan tuon hoitaa muutenkin:
http://www.cnn.com/2007/HEALTH/02/08/healthmag.energy.boosters/index.html
"fresh ways to decompress"