28.12.2006

stöde, we salute you

nimimerkki 'stöde' kantoi joulun alla kortensa kekoon tf:n alati soljuvaan ajatusten tonavaan kommentin muodossa:


Arvon Techüsukeltajat,

Olipa tosi hyvä että löysin tämän foorumin. Tiedättehän kuinka vaikeata netistä on löytää luotettavaa tietoa. Fooruminne on kaltaiselleni aloittelevalle Rech¨u sukeltajalle todellinen aarearkku.

Mutta olisi minulla yksi kysymyskin: Sain viime jouluna enoltani lahjaksi hänen vanhat happilaitteensa. Viime kesänä enoni opetti minua sukeltamaan ja koska molemmat harjoitussukellukset kotimökin laiturin vieressä menivät melko hyvin, päätimme siirtyä samantien Techü sukeltamiseen.

Olen mielenkiinnolla tutustunut tällä foorumilla esiteltyihin dekompressio teorioihin. Enoni nimittäin oli kuullut naapurin Reiskalta joka oli kerran katsellut Gustoon ohjelmaa telkkarista, että hyvä syvä sukelluskaasu olisi sellainen jossa on 25% hiilidioksidia eikä mitään muuta. Koska hiilidioksidi kuulemma on ruumiin itsensä tuottamaa, ei siitä kai voi mitään haittaakaan olla. Se myös kuulemma poistuu hengityksen mukana itsestään jolloin mitän dekompressiota ei tarvita ollenkaan.

Täytimme siis enoni vanhat happilaitteet ko. kaasulla ja suoritin ensimmäisen techü sukellukseni penetroitumalla kotimökin laiturin alle. Sukellus meni muuten hyvin mutta jo puolen nimuutin jälkeen sain siitä helvetinmoisen päänsäryn.

Kysyisinkin nyt, voisiko päänsärkyni johtua hiilidioksidin sekaan mahdollisesti joutuneesta hapesta vai onko tällä foorumilla suositeltu UDG todellakin parempi kuin Gustoon suosittelema 25% hiilidioksidi.

Gustoo on kuulemma kova jätkä. Reiskan mukaan kovempi kuin Ydin, mutta ei yhtä kova kuin Chuck Norris.

Nöyrimin,

Stöde



Stöde, ota yhteyttä! kommentissasi oli niin paljon asiaa että pyydämme sinut nöyrimmin tf:n vakiokirjoittaksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mä luulen et toi Stöde on trolli, sehä kirjottaa Custoonki nimen väärin. Taisitseon jku tkniikkaskltaja ku ei tajuu et UDGlä voi vetää niinku syviiki dyykkei, vaan heti alkaa niinku noit teckhumixjuttui.
UDGl vaan pitää vetää niinku enemmän dyykei ni tottuu ku on kuuppa himmee.nä.

..ttu sitä heliamia mihkää tarviii... tosimies