20.2.2006

postkoitaalinen rekonstruktio

techüveljet,

viikonlopun bakkanaalit on kestetty, ja lyhyt yhteenveto tenzing VI:n toimesta kuuluu seuraavasti: venemessuilla ei varsinaisesti ollu mitään ihmeellistä, hyvä juttu oli kuitenkin ettei polarin osastolta tarvinnut lähteä kuivin suin. illalla übersherpa sai mittavan läjän lahjoja orastavan vanhuutensa johdosta, ja techü forever toivookin että vanhan überkärpän suihku pysyy vahvana ja eturauhanen vaivaamattomana vaikka ikää tuleekin lisää.

illan ohjelma jäi valitettavasti puutteelliseksi, sillä helsinki city boy ei yleisön sitkeistä pyynnöistä huolimatta esittänyt lupaamaansa kokeellista tanssia, vaan pakeni rikospaikalta yön selkään. illan virallisissa techüneuvotteluissa sovittiin mm. että ensimmäinen virallinen stroke summit pidetään ojamolla pian jäidenlähdön jälkeen (lähinnä henkilövahinkojen välttämiseksi). summitissa käytettävien stagepullojen virallisen techükoon on alustavasti sovittu olevan 50 litraa / 300 baria. vastaavasti selkäkaasun kuuluisi kulkea 2x4/300 paketissa.

suljetunkierron snorkkeli on vielä kehityksen alla, sopivia vastakeuhko/diluentti-muovipusseja vertaillaan vielä. tällä hetkellä testeissä parhaiten on menestynyt lauttasaaren k-kaupan valkoinen muovipussi sinisellä logolla, joka mahdollistanee joustavasti sukellukset pinnan ja 30cm välillä. huhuista huolimatta closed plastic bag rebreather techü snorkel development laboratories ei siis vielä voi ottaa vastaan tilauksia laitteista.

Ei kommentteja: