19.9.2006

Dream Team suunnittelee isoa eksploraatiota

Jo pitkään on Ojamon kävijöiden mieliin syöpyneet utuiset karttakuvat Ojamon kaivoksen syvempien louhinta- ja huoltotasojen havainnekuvista. Kukaan ei ole tiettävästi käynyt vielä 138m tasoa syvemmillä tasoilla. 138m-tasoa syvemmät tasot ovat 188m ja 238m huoltotasot, sekä kiskokuilun syvä osa, joka ulottuu aina noin 270 m syvyyteen. Nyt noille supersyville tasoille on löytynyt luotettavan ja rehdin oloinen tiimi, jolle tiimihenki, iloinen asenne ja yhdessä tekeminen on kaikki kaikessa!

Tämä Dream Team koostuu kolmesta osasta; preparation-, push- ja safety -tiimeistä. TechüLabs sai yksinoikeuden tämän upean ja miellyttävän porukan haastatteluun. Seuraavassa Dream Teamin eri jäsenten esittely ja heidän roolinsa.

Preparatory Team:

1. Josif 'Jokke' Stalin (luolaluokitus L3)

Jokke on iloinen ja hyväntuulinen sukeltaja, jolle muiden auttaminen ja pyyteetön asioiden valmistelu on erittäin tärkeätä. Siksi hän onkin luonnollinen valinta Preparatory Team -porukkaan. Jokke pitää country-musiikista ja retkeilystä.









2. Ayatollah 'Aksu' Khomeini (luolaluokitus L3)

Aksu on huumorintajuinen ('läppä lentää koko ajan', kertovat dream teamin muut jäsenet), auttavainen ja ihmisläheinen tekniikkasukeltaja. Aksu itse kommentoi tehtäväänsä näin: "Ei sen oman sukelluksen niin väliä. Pääasia että muilla on hyvä olla!". Aksun lempiväri on musta, ja hän tekee usein lenkkejä koiransa Muammarin kanssa.









Push Team:

1. Balrog (luolaluokitus L666)

Tämä Lord of the Ring -trilogiastakin tuttu lempeä veijari on Push-tiimin ykkönen. Hänen kaverinsa Lucifer kuvailee Balrogia "mukavaksi hepuksi, jolla ei pinna pala eikä hihat syty tuleen pienistä vastoinkäymisistä". Todellinen teräshermo, jolle tekniikkasukeltamisen kaltainen tiimilaji sopii kuin tuliruoska käpälään! 'GRROAAAARRRR!!!!!!!!', karjaisee Balrog ja puraisee leikkisästi Techü Labsin toimittajan pään irti.

2. Idi 'Hänen korkeutensa, elinikäinen presidentti, sotamarsalkka Al Hadji Tri. Idi Amin, VC, DSO, MC, Kaikkien maan eläinten ja merten kalojen herra, sekä Brittiläisen imperiumin valloittaja Afrikassa yleisesti ja etenkin Ugandassa' Amin (luolaluokitus (L∞)

Tämä herkkä, vaatimaton ja empaattinen luonne tunnetaan push-tiimin "mulle-käy-kaikki-jos-teille-käy"-henkenä. Idi on kiva.




















3. Armin "Heppi" Meiwes (luolaluokitus "L niinku LOVE")
Armin on Push Teamin kulinaristi. Kun Armin ei sukella, hän viettää paljon aikaa netin deittipalstoilla, sillä jostain syystä Arminin suhteet jäävät lyhyiksi. Armin on silti pohjimmiltaan romantikko, joka pitää pitkistä päivällisistä hyvässä seurassa.













Safety Team:

Sanomattakin selvää on, että Safety Teamin tärkein ominaisuus on luotettavuus:

1. Judas 'Jude' Iskariot (luolaluokitus L3 (niin hän väitti itse), Judas kuvassa vasemmalla)

Jude on Dream Teamin ainoa palkattu sukeltaja. Jude on määritellyt palkkioksi palveluistaan kolmekymmentä hopearahaa.









2. Marcus Junius Brutus (luolaluokitus L-"niin varmaan")
Brutus valittiin Safety Teamiin koska hän on luotettava. Brutus ei ikinä jätä kaveria pulaan, eikä puukota selkään. Paitsi Caius Juliusta, mutta siitä on jo niin kauan että sitä ei enää muistella. Itseasiassa muuta tiimiä hieman joskus hermostuttaa se, että Brutuksella on paha tapa rämpätä puukkoaan vyöremmin tupesta pois ja takaisin kesken sukelluksen. Ja vieläpä uidessaan kaverin selän takana.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuvien lisäys tekstiin ei oikein sujunu, eli välejä on hiukan liikaa. techü labsin toimitus pahoittelee

Anonyymi kirjoitti...

teamin ohjeistus ohessa

Anonyymi kirjoitti...

Jep jep.

Armin "Heppi" Meiwes:iä lukuunottamatta tiimi olikin jo entuudestaan tuttu, mutta näin sitä taas Techütotuus täytti sivistyksessä ammottavan aukon (sillä itsellään).

Ei oo techün voittanutta.

Anonyymi kirjoitti...

Techün veli Tenchu aka Tenzu lähettää vilpittömät terveiset kaimalleen uuden mielikuvaharjoitusrainan merkeissä:

http://www.regulaattori.com/music/evotenu.mp3